Kuvia / Pictures

Sensibus Festivalilta on valtavasti valokuvia, joita työstämme mukaan KUMURUn Moniaistiseen keittokirjaan mukaan. Tässä kuitenkin tunnelmapaloja ensin tapahtuman kahdelta ensimmäiseltä päivältä. Lisää kuvia tulossa!

Kuvaaja: Joni-Petteri Tuhkanen

Avajaisklubi 12.3.2014, Daddy´s Diner ja Galaxie Sports&Billiards:

Tarantino-aiheinen musa/leffavisa aiheutti mukavaa päänvaivaa..


HoneyBunny and the Silver Bullets / Sami Silén

HoneyBunny and the Silver Bullets / Silja Palomäki, Teemu Vuorela ja Petri Välimäki

Musa/leffavisan voittajatiimin tuuletus!

Musa/leffavisan isäntä Gekko



Sensibus seminaari torstai 13.3.2014, Rytmikorjaamo:

Keynote-puheenvuoro: professori Charles Spence, Oxfordin yliopisto


Kahvitauolla suklaakakun kera Makea -tango by Bruno Mesz

Keynote-puheenvuoro: muusikko Per Samuelsson (SE)

Moniaistinen illallinen to 13.3.2014, Rytmikorjaamo:

Kattauksessa mukana paikallista designia: Liinat K&H Annala, matot VM Carpet ja astioita Amforasta. Leipäpuiden toteutus SEAMK.

Tunnelmavaloa loi Henna Mantereen Frost-lamput

Viinitasting musiikin tahtiin. Musiikista vastasi Rantatie-kvartetti sekä kitaristi Mikko Kosonen, Sami Silén ja Teemu Vuorela.

Tastingin asiantuntijoina kuultiin Charles Spence, Mika Vanne, Winesense Oy ja Juha Berglund, Chateau Carsin.


Illallisen yksi vastaavista keittiömestareista Jani Unkeri, Juurella -ravintolasta.

Vasemmalla toinen vastaavista keittiömestareista, Joni Pukkinen Uppalan Kartanosta.
Toteutuksessa mukana SEAMKin restonomi -opiskelijoita.
Toinen alkupala: graavisiikaa, smetanalunta, 68 asteinen muna, mallascrumble ja savua.

Tarjoilusta vastasi SEAMKin ja SEDUn opiskelijat




Kolmas illallisen vastaava keittiömestari Arto Rastas (mm. Hella&Huone, Bistro LePot)


"Peräseinäjoen Mojito"


Tuntoaistin kutkuttelua tuliryhmä Flamman toteuttamana / Juhannus kaupungissa


Loppukesän sade yllätti, ennen kuin "Syksyn viimeinen aurinko" nousi annoksiksi.

Scent&Sound Bistro perjantaina 14.3.2014, Rytmikorjaamo:

Tampereen Improvisaatioteatteri Snorkkeli improsi tarinoita ihmisten
ruokamuistoista, syötävistä annoksista, juomista.. mistä yleisö toivoikin!

Bistrossa mukana Tapas Bar Café Ole

Pancho Villa Seinäjoki

Etelä-Pohjanmaalaisia tapaksia tarjoili Epasteria


Kaikki äitini reseptit -blogin Nanna tarjoili mäti-mallaslusikoita.
Täytteet odotti vielä suupalojen maistelijoita..

Epasterian annoksia



Underground-runoutta, elektronisia rytmejä, maistiaisia ja kummallisuuksia
- M.A. Numminen ja Chef Santeri Vuosara. Makupalojen kirjo oli hämmentävä!
 


Nanna, laulaja Merja Kakko sekä pianisti Raili Peltonen
tarjoilivat herkistävän Ave Marian.

Vuoden olutmestari Juha Sorsa yhdisteli oluita ja juustoja, omnomnom!




"Aroma jockeyt" eli tuoksujen ja äänien yhdistelmiä kansainvälisten vieraiden esittämänä.
Kuvassa norjalaiset Erik Fooladi ja Andreas Barth.

Mukana myös argentiinalainen Bruno Mesz.

Erik ja tuoksut



Illan päätti Euroviisuedustajamme Softenginen ensimmäinen iso oma keikka.
Onnea kisoihin pojat!!







Sensibus Festival Perhepäivä lauantai 15.3.2014, Seinäjoen kaupunginteatteri ja pääkirjasto Apila:


Vauvojen värikylvyssä saatiin kaikin puolin moniaistista kulttuuria ruoan kera!







Turun yliopiston professori Mari Sandell luotsasi eri aistien mielenkiintoiseen maailmaan Aistiradalla.




Tampereen Improvisaatioteatteri Snorkkeli teki TosiSatuja lapsille kirjastolla.


SEDUn matkailupalveluiden opiskelijoiden vetämissä työpajoissa pääsi
askartelemaan mm. sokerimassasta maistuvia koristeita.



KIDSing semifinalisti Miska Mäkiviita esiintyi Sensibrunssilla ja toimi
onnettarena Kuuntele ja keksi! -yleisökilpailujen palkintojenarvonnassa.