Sensibus Festivalilta on valtavasti valokuvia, joita työstämme mukaan
KUMURUn Moniaistiseen keittokirjaan mukaan. Tässä kuitenkin
tunnelmapaloja ensin tapahtuman kahdelta ensimmäiseltä päivältä. Lisää
kuvia tulossa!
Kuvaaja: Joni-Petteri Tuhkanen
Avajaisklubi 12.3.2014, Daddy´s Diner ja Galaxie Sports&Billiards:
 |
| Tarantino-aiheinen musa/leffavisa aiheutti mukavaa päänvaivaa.. |
 |
| HoneyBunny and the Silver Bullets / Sami Silén |
 |
| HoneyBunny and the Silver Bullets / Silja Palomäki, Teemu Vuorela ja Petri Välimäki |
 |
| Musa/leffavisan voittajatiimin tuuletus! |
 |
| Musa/leffavisan isäntä Gekko |
Sensibus seminaari torstai 13.3.2014, Rytmikorjaamo:
 |
| Keynote-puheenvuoro: professori Charles Spence, Oxfordin yliopisto |
 |
| Kahvitauolla suklaakakun kera Makea -tango by Bruno Mesz |
 |
| Keynote-puheenvuoro: muusikko Per Samuelsson (SE) |
Moniaistinen illallinen to 13.3.2014, Rytmikorjaamo:
 |
| Kattauksessa
mukana paikallista designia: Liinat K&H Annala, matot VM Carpet ja
astioita Amforasta. Leipäpuiden toteutus SEAMK. |
 |
| Tunnelmavaloa loi Henna Mantereen Frost-lamput |
 |
| Viinitasting musiikin tahtiin. Musiikista vastasi Rantatie-kvartetti sekä kitaristi Mikko Kosonen, Sami Silén ja Teemu Vuorela. |
 |
| Tastingin asiantuntijoina kuultiin Charles Spence, Mika Vanne, Winesense Oy ja Juha Berglund, Chateau Carsin. |
 |
| Illallisen yksi vastaavista keittiömestareista Jani Unkeri, Juurella -ravintolasta. |
 |
Vasemmalla toinen vastaavista keittiömestareista, Joni Pukkinen Uppalan Kartanosta.
Toteutuksessa mukana SEAMKin restonomi -opiskelijoita. |
 |
| Toinen alkupala: graavisiikaa, smetanalunta, 68 asteinen muna, mallascrumble ja savua. |
 |
| Tarjoilusta vastasi SEAMKin ja SEDUn opiskelijat |
 |
| Kolmas illallisen vastaava keittiömestari Arto Rastas (mm. Hella&Huone, Bistro LePot) |
 |
| "Peräseinäjoen Mojito" |
 |
| Tuntoaistin kutkuttelua tuliryhmä Flamman toteuttamana / Juhannus kaupungissa |
 |
| Loppukesän sade yllätti, ennen kuin "Syksyn viimeinen aurinko" nousi annoksiksi. |
Scent&Sound Bistro perjantaina 14.3.2014, Rytmikorjaamo:
 |
Tampereen Improvisaatioteatteri Snorkkeli improsi tarinoita ihmisten ruokamuistoista, syötävistä annoksista, juomista.. mistä yleisö toivoikin! |
 |
| Bistrossa mukana Tapas Bar Café Ole |
 |
| Pancho Villa Seinäjoki |
 |
| Etelä-Pohjanmaalaisia tapaksia tarjoili Epasteria |
 |
Kaikki äitini reseptit -blogin Nanna tarjoili mäti-mallaslusikoita. Täytteet odotti vielä suupalojen maistelijoita.. |
 |
| Epasterian annoksia |
 |
Underground-runoutta, elektronisia rytmejä, maistiaisia ja kummallisuuksia - M.A. Numminen ja Chef Santeri Vuosara. Makupalojen kirjo oli hämmentävä! |
 |
Nanna, laulaja Merja Kakko sekä pianisti Raili Peltonen tarjoilivat herkistävän Ave Marian. |
 |
| Vuoden olutmestari Juha Sorsa yhdisteli oluita ja juustoja, omnomnom! |
 |
"Aroma jockeyt" eli tuoksujen ja äänien yhdistelmiä kansainvälisten vieraiden esittämänä. Kuvassa norjalaiset Erik Fooladi ja Andreas Barth. |
 |
| Mukana myös argentiinalainen Bruno Mesz. |
 |
| Erik ja tuoksut |
 |
Illan päätti Euroviisuedustajamme Softenginen ensimmäinen iso oma keikka. Onnea kisoihin pojat!! |
Sensibus Festival Perhepäivä lauantai 15.3.2014, Seinäjoen kaupunginteatteri ja pääkirjasto Apila:
 |
| Vauvojen värikylvyssä saatiin kaikin puolin moniaistista kulttuuria ruoan kera! |
 |
| Turun yliopiston professori Mari Sandell luotsasi eri aistien mielenkiintoiseen maailmaan Aistiradalla. |
 |
| Tampereen Improvisaatioteatteri Snorkkeli teki TosiSatuja lapsille kirjastolla. |
 |
SEDUn matkailupalveluiden opiskelijoiden vetämissä työpajoissa pääsi
askartelemaan mm. sokerimassasta maistuvia koristeita. |
 |
KIDSing semifinalisti Miska Mäkiviita esiintyi Sensibrunssilla ja toimi
onnettarena Kuuntele ja keksi! -yleisökilpailujen palkintojenarvonnassa. |