Sensibus Festivalilta on valtavasti valokuvia, joita työstämme mukaan
KUMURUn Moniaistiseen keittokirjaan mukaan. Tässä kuitenkin
tunnelmapaloja ensin tapahtuman kahdelta ensimmäiseltä päivältä. Lisää
kuvia tulossa!
Kuvaaja: Joni-Petteri Tuhkanen
Avajaisklubi 12.3.2014, Daddy´s Diner ja Galaxie Sports&Billiards:
|
Tarantino-aiheinen musa/leffavisa aiheutti mukavaa päänvaivaa.. |
|
HoneyBunny and the Silver Bullets / Sami Silén |
|
HoneyBunny and the Silver Bullets / Silja Palomäki, Teemu Vuorela ja Petri Välimäki |
|
Musa/leffavisan voittajatiimin tuuletus! |
|
Musa/leffavisan isäntä Gekko |
Sensibus seminaari torstai 13.3.2014, Rytmikorjaamo:
|
Keynote-puheenvuoro: professori Charles Spence, Oxfordin yliopisto |
|
Kahvitauolla suklaakakun kera Makea -tango by Bruno Mesz |
|
Keynote-puheenvuoro: muusikko Per Samuelsson (SE) |
Moniaistinen illallinen to 13.3.2014, Rytmikorjaamo:
|
Kattauksessa
mukana paikallista designia: Liinat K&H Annala, matot VM Carpet ja
astioita Amforasta. Leipäpuiden toteutus SEAMK. |
|
Tunnelmavaloa loi Henna Mantereen Frost-lamput |
|
Viinitasting musiikin tahtiin. Musiikista vastasi Rantatie-kvartetti sekä kitaristi Mikko Kosonen, Sami Silén ja Teemu Vuorela. |
|
Tastingin asiantuntijoina kuultiin Charles Spence, Mika Vanne, Winesense Oy ja Juha Berglund, Chateau Carsin. |
|
Illallisen yksi vastaavista keittiömestareista Jani Unkeri, Juurella -ravintolasta. |
|
Vasemmalla toinen vastaavista keittiömestareista, Joni Pukkinen Uppalan Kartanosta.
Toteutuksessa mukana SEAMKin restonomi -opiskelijoita. |
|
Toinen alkupala: graavisiikaa, smetanalunta, 68 asteinen muna, mallascrumble ja savua. |
|
Tarjoilusta vastasi SEAMKin ja SEDUn opiskelijat |
|
Kolmas illallisen vastaava keittiömestari Arto Rastas (mm. Hella&Huone, Bistro LePot) |
|
"Peräseinäjoen Mojito" |
|
Tuntoaistin kutkuttelua tuliryhmä Flamman toteuttamana / Juhannus kaupungissa |
|
Loppukesän sade yllätti, ennen kuin "Syksyn viimeinen aurinko" nousi annoksiksi. |
Scent&Sound Bistro perjantaina 14.3.2014, Rytmikorjaamo:
|
Tampereen Improvisaatioteatteri Snorkkeli improsi tarinoita ihmisten ruokamuistoista, syötävistä annoksista, juomista.. mistä yleisö toivoikin! |
|
Bistrossa mukana Tapas Bar Café Ole |
|
Pancho Villa Seinäjoki |
|
Etelä-Pohjanmaalaisia tapaksia tarjoili Epasteria |
|
Kaikki äitini reseptit -blogin Nanna tarjoili mäti-mallaslusikoita. Täytteet odotti vielä suupalojen maistelijoita.. |
|
Epasterian annoksia |
|
Underground-runoutta, elektronisia rytmejä, maistiaisia ja kummallisuuksia - M.A. Numminen ja Chef Santeri Vuosara. Makupalojen kirjo oli hämmentävä! |
|
Nanna, laulaja Merja Kakko sekä pianisti Raili Peltonen tarjoilivat herkistävän Ave Marian. |
|
Vuoden olutmestari Juha Sorsa yhdisteli oluita ja juustoja, omnomnom! |
|
"Aroma jockeyt" eli tuoksujen ja äänien yhdistelmiä kansainvälisten vieraiden esittämänä. Kuvassa norjalaiset Erik Fooladi ja Andreas Barth. |
|
Mukana myös argentiinalainen Bruno Mesz. |
|
Erik ja tuoksut |
|
Illan päätti Euroviisuedustajamme Softenginen ensimmäinen iso oma keikka. Onnea kisoihin pojat!! |
Sensibus Festival Perhepäivä lauantai 15.3.2014, Seinäjoen kaupunginteatteri ja pääkirjasto Apila:
|
Vauvojen värikylvyssä saatiin kaikin puolin moniaistista kulttuuria ruoan kera! |
|
Turun yliopiston professori Mari Sandell luotsasi eri aistien mielenkiintoiseen maailmaan Aistiradalla. |
|
Tampereen Improvisaatioteatteri Snorkkeli teki TosiSatuja lapsille kirjastolla. |
|
SEDUn matkailupalveluiden opiskelijoiden vetämissä työpajoissa pääsi
askartelemaan mm. sokerimassasta maistuvia koristeita. |
|
KIDSing semifinalisti Miska Mäkiviita esiintyi Sensibrunssilla ja toimi
onnettarena Kuuntele ja keksi! -yleisökilpailujen palkintojenarvonnassa. |