Sensibus Festival ei olisi mitään ilman loistavia
yhteistyökumppaneita, jotka tuottavat sisältöä tapahtumaan. Tässä pienet
esittelyt heistä ja linkit lisätiedon äärelle:
Rytmikorjaamo on luovien alojen keskus Seinäjoella.
Café Jakari on Seinäjoen Elävän musiikin yhdistyksen (Selmu ry) ylläpitämä lounaskahvio Rytmikorjaamolla.
SELMU ry tarjoaa pitkin vuotta elävän musiikinjanoiselle kansalle elämyksiä aina vauvasta vaariin.
Juurella-ravintolassa Seinäjoella voit nauttia hyvästä ruuasta ja kodikkaasta tunnelmasta.
Uppalan kartanossa Seinäjoella tarjoillaan herkullista lähiruokaa idyllisessä miljöössä.
Hella&Huone ja Bistro LePot Tampereella tarjoavat makuja ranskalaisesta keittiöstä.
PowerParkissa Kauhavan Alahärmässä voit saada vauhtia päivään myös hyvän ruoan parissa.
Härmän Kylpylän ravintolassa voit nauttia vaikka kausittain vaihtuvan lähiruokamenun.
Uniikki, vanhaan rautatieläisten taloon restauroitu Hotelli-Ravintola Alma tarjoaa herkullista ruokaa ja maittavia unia aivan Seinäjoen keskustassa.
Tamperelainen gastronomian sekatyömies Chef Santeri palvelee myös Sensibus Festivaleilla.
Uusia espanjalaisia makuja Seinäjoella tuottaa Tapas bar Cafè Óle .
Pirjon Pakarista saat uunituoreet ja lisäaineettomat leivät ja leivonnaiset.
Koiviston Korpputehdas valmistaa makeat ja suolaiset rapeat korput.
Ojalan Pakari tarjoaa herkullisia makuelämyksiä sekä Kauhajoella että Seinäjoella.
Kahvila-konditoria Hanna ja Kerttu palvelee Seinäjoen Epstorilla.
Elintarvikekehityksen edelläkävijä Foodwest on myös mukana Sensibus Festivalissa.
Laatuviinit tapahtumaan tuottaa Château Carsin.
Viinitiedon ja aistinvaraisen arvioinnin asiantuntijapalveluita tarjoaa Winesense Oy.
Fazer teatteriravintola järjestää ryhmille esityksen yhteyteen
toivomusten mukaisen täydellisen tarjoilun buffet-pöydästä
leivoskahveihin.
Seinäjoen kaupunginteatterilla kulttuurinälkään voi nauttia laadukasta ammattiteatteria.
Opiskelijayhteistyötä tehdään monella eri alalla Seinäjoen ammattikorkeakoulun
sekä Koulutuskeskus Sedun kanssa.
Tunnelmaa moniaistisella illallisella on luomassa Design Henna Mantereen FROST valaisimet.
Illallisen kattaukseen väriä tuovat K&H Annalan laadukkaat kankaat.
Ruoka-annoksia nautitaan illallisella muun muassa taiteilija Päivi Rintaniemen Amfora-astioilta.
Kodikkuutta Rytmikorjaamon klubisaliin luodaan illallisen yhteydessä VM-Carpetin monikäyttöisillä matoilla.
Sensibuksen taustalla vaikuttavat myös:
Taiteen edistämiskeskus/Pohjanmaan toimipiste
Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys / EPANET-tutkimusverkosto:
Taideyliopiston Sibelius Akatemia / Seinäjoki
Vaasan yliopisto
Tampereen yliopisto
ja hankkeesta vastaa Turun yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus.
Hanketta rahoittavat Etelä-Pohjanmaan
liitto, Euroopan Unionin
aluekehitysrahasto, Seinäjoen kaupunki, Seinäjoen seudun
elinkeinokeskus, Etelä-Pohjanmaan
Korkeakoulusäätiö sekä Turun yliopisto.
Tapahtuma saa tukea myös Pohjoismaiselta Kulttuurirahastolta.
Ruokaprovinssi-hanke kokoaa ja edistää Etelä-Pohjanmaan maakunnan elintarvikeosaamista.